Knowledgebase: Domeinnaam
Welke domeinnamen kan ik registreren bij Interstroom?
Posted by Marc ter Bogt, Last modified by Marc ter Bogt on 17 June 2019 12:14

Interstroom biedt een breede range aan domeinnamen.
Deze domeinnamen registreren en beheren wij voor u.
Wilt u zelf DNS beheer doen dan is dit optioneel mogelijk via ons DNS programma waartoe u toegang kunt krijgen.

Of een domeinnaam beschikbaar is kunt u hier controleren.

Alle domeinnamen die u daar aantreft kunnen via Interstroom in uw naam geregistreert worden.
Vraag ons om advies of mogelijke eisen waaraan de aanvrager moet voldoen.
Sommige domein extensies vereissen bijvoorbeeld een vestiging of contactpersoon in het desbetreffende land.

Hieronder ziet de mogelijke domeinextensies: